2015. augusztus 6., csütörtök

A Candida és a vényköteles gyógyszerek

Néha, annak ellenére, hogy a legnagyobb erőfeszítéseket is megtesszük, érdemes megfontolni egy vényköteles gyógyszer beszedését, ami egy időben nagy segítséget nyújthat a Candida fertőzés leküdésében, illetve a Candida gombák szinten tartásában. Azonban sokan nem ismerik a teljes történetet, ha azt vesszük, hogy hányan és milyen mennyiségben fogyasztják ezeket a szintetikus készítményeket.

Ma a Candidára felírt vényköteles gyógyszerek előnyeiről és hátrányairól lesz szó.


Mikor éri meg vényköteles gyógyszert vásárolni a Candida fertőzés leküzdésére?

Honnan tudod, hogy megéri vényköteles gombaölőt vásárolni, ami segíthet a Candida tüneteinek csökkentésében, illetve az elszaporodását ellenőrzés alatt tartja?

Először is nagyon őszintén meg kell vitatnod magaddal a helyzetet, hogy lásd, hogy mennyire súlyos a Candida fertőzés maga. A tüneteket az ellenőrzésed alatt tudod tartani? Vagy épp küzdesz, hogy átvészeld a napot? Vagy bár a tünetek súlyosak, azokat mégis jól tudod kezelni?

Továbbá végig kell venni minden feltételt, amelyek esetlegn övelhetik a gyógyszerkölcsönhatások és mellékhatások kialakulását. Legyünk tudatában azzal, hogy áltlaában ezek a gombaölők kölcsönhatásba lépnek a HIV-re, a vesebetegségekre, a cukorbetegségre, a májgyulladásra felírt gyógyszerekkel, illetve a bőrsejtek is érzékenyen reagálhatnak ezekre az anyagokra.

Mint minden egészségügyi állapotnál, itt sem lenne bölcs dolog, hogy felülvizsgáljuk az orvos által javasolt előírásokat. Ha ezt megtennénk mégis, akkor is érdemes az orvosunkkal mindig egyeztetni, hiszen ő az, aki valóban segíthet a tüneteink megszüntetésében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése